Machu Picchu Travel

Combi: Inca Trail & Heilige Vallei

Prijs: 525,- euro p.p.

Wil je de Inca Trail 2 dagen lopen en ook de Heilige Vallei van de Inca's niet missen? Boek dan ons complete “Inca programma” waarbij we de tweedaagse Inca Trail met een ééndaags bezoek aan de Heilige Vallei combineren. In 3 dagen zie je dan de architectonische hoogtepunten van de Inca Trail 2 dagen én de mooiste Inca complexen en ruïnes die de Inca’s hun Heilige Vallei nalieten. 

Dag 1: De Heilige Vallei van de Inca's

Deze driedaagse Tour start vanaf jouw hotel in Cusco en neemt je in een busje mee langs alle belangrijkste bezienswaardigheden die de Inca's nalieten in hun "Valle Sagrado". Je bezoekt achtereenvolgens:

• De ruïnes en kleurige markt van Pisac
• De ruïnes en het dorp Ollantaytambo

Ollantaytambo is ook het gezellige eindstation van deze Tour. Al bij het binnenrijden van dit dorp proef je direct de Inca sfeer die veel van de Peruaanse bergdorpen uitademen. Je vindt hier kleine winkeltjes met koopwaar, leuke restaurantjes en ook een kleine markt met lekkernijen en handelskoopwaar. Je overnacht daar in een hotel, waar je nog even verder kunt genieten van de typische Inca sfeer.

Dag 2: start van de Inca Trail bij KM 104

Nadat je  bent uitgecheckt, reis je verder per trein naar KM 104 van het treinspoor richting Machu Picchu: het startpunt is van de tweedaagse Inca Trail. Hier start jouw Inca Trail en de eerste dag loop je in totaal zo’n 6 uur. Deze Trail leid je langs meerdere archeologische Inca complexen zoals Chachabamba, Wiñaywayna met haar enorme landbouw terrassen en Choquesuysuy. Bekijk het volledige programma van de tweedaagse Inca Trail hier. Aan het einde van de dag overnacht je in een hotel in Aguas Calientes, waar de benen even lekker omhoog kunnen.

Dag 3: bezoek aan Machu Picchu

De derde dag is de slagroom op de taart: eindelijk mag je Machu Picchu betreden! Als de zon ’s ochtends vroeg op komt (rond 6 uur in de ochtend), vertrek je met de bus naar boven naar de ingang van Machu Picchu. Jouw gids laat je vanaf daar in 2,5 uur alle belangrijke ruïnes van de Inca citadel Machu Picchu zien. De Tour zal tussen 9.00 – 10.00 uur afgelopen zijn waarna je nog tijd hebt om zelf Machu Picchu te verkennen en zelf op ontdekking te gaan naar de maantempel of de beschut liggende Inca Brug.

In de middag ga je met de bus weer naar beneden waarna je in één van de gezellige restaurantjes kunt lunchen en Aguas Calientes verder kunt ontdekken. Rond 19 uur neem je de trein weer terug naar Cusco, zodat je aan het begin van de avond weer terug bent in jouw hotel. Hier eindigt jouw driedaagse "Inca Tour" en kun je me een gerust hart vaststellen dat je geen hoogtepunt uit de Inca tijd gemist hebt!

Wat verzorgen wij voor jou?

* Briefing 1-2 dagen voorafgaande aan de tour
* Vervoer naar de Heilige Vallei en startpunt Inca Trail vanaf jouw hotel in Cusco
* Toegangstickets tot alle toeristische bezienswaardigheden in de Heilige Vallei
* Toegangstickets voor Machu Picchu en de Inca Trail
* Engelstalige gids gedurende de gehele Tour inclusief 2,5 uur rondleiding in Machu Picchu
* Vervoer terug van Machu Picchu naar Cusco 
* 2x Busvervoer vanaf Machu Picchu naar Aguas Calientes en terug ** 
* Overnachting in een hotel in Ollantaytambo en Aguas Calientes inclusief ontbijt
* Lunch (dag 2) 

**Busvervoer: 
In totaal zitten in deze boeking 2 tickets voor de bus inbegrepen, waarbij je zelf mag kiezen wanneer je die inzet:
- aan het einde van dag 1 (bus naar beneden, van Machu Picchu naar Aguas Calientes)
- aan het begin van dag 2 (bus naar boven naar Machu Picchu)
- aan het einde van dag 2 (bus naar beneden terug van Machu Picchu naar Aguas Calientes)

Wil je liever 3x de bus nemen? Dat kan: je kunt een extra kaartje kopen voor 12 dollar (enkele reis) bij de busstations waar de bussen vertrekken. 

Wat is exclusief deze Trail?

* Ontbijt, lunch en diner (anders dan vermeld)
* Toegang tot de thermale baden in Aguas Calientes
* Persoonlijke bestedingen
* Fooien

Reserveer jouw Inca Trail & Heilige Vallei Tour

Straatjes van Ollantaytambo
De Heilige Vallei van de Inca's
Startpunt van de Inca Trail 2 dagen
Machu Picchu

Machu Picchu & Heilige Vallei

Combineer een bezoek aan de Heilige Vallei met een bezoek aan Machu Picchu en mis niks van al het moois dat de Inca's hun Heilige Vallei nalieten.

Tour Machu Picchu & Heilige Vallei

Lama @ Machu Picchu

Inca Trail 2 dagen

Heb je niet veel tijd en wil je toch de hoogtepunten van de vierdaagse Inca Trail niet missen? Kies dan voor de tweedaagse Inca Trail!

Inca Trail 2 dagen

Rainbow Mountain Peru

Rainbow Mountain Trail

Wil je de pas ontdekte Rainbow Mountain niet missen? Velen bestempelen deze dagtocht als één van de mooisten van Peru!

Rainbow Mountain Trail