Machu Picchu Travel

Heilige Vallei Tour

Prijs: 55,- euro p.p.

Deze Tour neemt je in 1 dag mee door de Vallei waarin Machu Picchu ligt en waar de Inca's rond 1400 hun onderkomen hadden. De dorpen die in deze Vallei zijn gelegen herbergen daarom veel Inca ruïnes en bezienswaardigheden. De Heilige Vallei, in het Spaans de "Valle Sagrado" genoemd, is in 1 dag te bezichtigen en neemt je in busje en met Engelstalige gids mee naar de volgende hoogtepunten van de Inca Vallei!

Markt met een weldaad aan kleuren!

We rijden door naar de ruïnes van Pisac die bestaan uit baden, tempels, wachttorens en -posten. Pisac was namelijk in de Inca tijd één van de hoofdsteden waar de Inca's floreerden. Het was een belangrijk controlepunt tussen de jungle en de Inca dorpen in de Andes. In Pisac aangekomen is het tijd om in de buidel te tasten voor de aankoop van allerlei kleurige shawls, poncho’s, hoeden en mutsen. Deze markt staat bekend om de diverse, handgemaakte producten die het biedt en de veelheid aan kleuren van de aangeboden producten die het straatbeeld doen leven. Hier heb je de tijd om lekker over de markt te struinen en met de lokale marktkooplui te onderhandelen over een goede prijs!

Proef de Inca sfeer in Ollantaytambo

De reis zet zich voort richting de ruïnes van Ollantaytambo. Deze ruïnes laten goed zien hoe de Inca's hun voedselwaar opsloegen, namelijk in kleine huisjes die goed behouden zijn gebleven. Daarnaast zal de gids je een historisch verhaal vertellen over de Inca militair Ollantay, die wilde trouwen met de dochter van de Inca koning en waarnaar dit Inca dorpje is vernoemd.

Chinchero: nog één keer omkijken! 

Dit is het laatste Inca dorp dat je vandaag bezoekt, waar je wederom de ruïnes bezoekt met een schitterend uitzicht op het Andes landschap. Nog één keer omkijken dus voordat je de Heilige Vallei verlaat. Na een dag Heilige Vallei mag je natuurlijk niet met lege handen thuis komen, dus hier is je laatste kans om iets moois in te slaan! Hierna keren we terug richting Cusco.

Wat verzorgen wij voor jou?

• Briefing 1-2 dagen voorafgaand aan de Tour
• Vervoer van je hotel naar alle genoemde plekken en terug naar je hotel
• Toegangstickets tot alle toeristische bezienswaardigheden van deze dag
• Engelstalige gids

Wat is exclusief deze Tour?

• Maaltijden
• Persoonlijke bestedingen
• Fooien

Reserveer jouw Heilige Vallei Tour

Jorge in "onderhandeling" op de markt van Pisac
Familie in Ollantaytambo tijdens Heilige Vallei Tour
Marktjes bij Pisac tijdens Heilige Vallei Tour
Plaza de Armas Cusco

City Tour Cusco

Een tour door de Heilige Vallei is heel goed te combineren met een stadstour door Cusco. Struin lekker te voet door Cusco en laat je verrassen!

City Tour Cusco

Machu Picchu

Machu Picchu & Heilige Vallei

Combineer een bezoek aan de Heilige Vallei met een bezoek aan Machu Picchu en mis niks van al het moois dat de Inca's hun Heilige Vallei nalieten.

Tour Machu Picchu & Heilige Vallei

Lama @ Machu Picchu

Inca Trail & Heilige Vallei

Heb je niet veel tijd en wil je toch de hoogtepunten van de Inca Trail en de Heilige Vallei niet missen? Kies dan voor de Inca Trail 2 dagen i.c.m. een bezoek aan de Heilige Vallei!

Inca Trail 2 dagen & Heilige Vallei