Machu Picchu Trails

Klassieke Inca Trail - 4 dagen

Ben je in goede conditie en wil je de weg die de Inca's destijds zo vele malen bewandelden niet missen? Kies dan voor de klassieke vierdaagse Inca Trail. Tijdens de vierdaagse Inca Trail bewandel je het meest bekende pad dat de Inca's rechtstreeks naar Machu Picchu leidde. De Trail is een ware ontdekkingstocht!

Inca Trail 4 dagen

Machu Picchu Trails

Korte Inca Trail - 2 dagen

Is vier dagen wandelen je iets te zwaar en kies je liever voor een overnachting in een eenvoudig, maar net hotel dan is de tweedaagse Inca Trail het meest geschikt voor jou. Het mooie van deze Trail is dat je hier ook langs het hoogtepunt van de vierdaagse Inca Trail komt: de zonnepoort! 

Inca Trail 2 dagen

Machu Picchu Trails

Salkantay Trail - 5 dagen

De Salkantay Trail is een natuurschone tocht die je naar de Heilige gletsjer Salkantay brengt. Tijdens deze 5-daagse tocht word je verrast door de sterke natuurwisselingen die deze Trail zo kenmerken met als hoogtepunt het opdoemen van de immense witte gletsjer. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber!

Salkantay Trail

Machu Picchu Trails

Lares Trail - 4 dagen

De Lares Trail staat in het teken van de kennismaking met de inheemse bevolking van de Heilige Vallei. Daar waar de Inca's leefden! Als je dacht dat de Inca's niet meer bestaan, zal deze Trail  je tot verrassende inzichten brengen! De Lares Trail is daarnaast een van de rustigste Trails, zodat je echt één wordt met de Andes.

Lares Trail

Machu Picchu Trails

Combi: Lares Trail & Inca Trail - 4 dagen

Is de vierdaagse Inca Trail al uitverkocht en vind je 1 dag hiken te kort? Wil je wel via de zonnepoort aankomen bij Machu Picchu? Dan hebben we dé Trail voor jou! We hebben namelijk het beste van de Lares Trail en de tweedaagse Inca Trail voor je gecombineerd in een compleet 4-daags programma.

Combi Lares Trail & Inca Trail

Lares Trail & Inca Trail 2 dagen

Inca Jungle Trail

Zoek je wat meer afwisseling gedurende de 4 dagen opweg naar Machu Picchu? Ben je een échte avonturier? Pak dan de fiets, zipline en raftboot richting Machu Picchu met de Jungle Inca Trail! Je start deze Trail met een sportieve fietstocht waarmee je een afdaling maakt van 55 kilometer (2000 hoogtemeters)!

Inca Jungle Trail 4 dagen

Inca Jungle Trail naar Machu Picchu

Rainbow Mountain Trail

Zoek je de ideale combinatie tussen fysieke uitdaging en schitterende natuur? Dan is de ééndaagse Ausangate Trail, ofwel de mooie route naar Rainbow Mountain dé Trail voor jou! Deze eendaagse tocht lijkt misschien minder pittig, doordat je "slechts" 1 dag naar boven klimt, maar vergis je niet in de hoogte: Rainbow Mountain ligt op maar liefst 5035 meter hoog! 

Rainbow Mountain

Rainbow Mountain Peru

Choquequirao Trail - 4 dagen

Ben je in topconditie en wil je het toeristische Machu Picchu juist links laten liggen? Kies dan voor een bezoek aan die andere, minder bekende mythische Inca Stad Choquequirao! De pittige Choquequirao Trail laat je 4 dagen lang pittig klimmen en dalen om uiteindelijk de Heilige zuster van Machu Picchu te kunnen bewonderen.  

Choquequirao Trail

Machu Picchu Trails