Machu Picchu Travel

Machu Picchu Trails

Je wilt Machu Picchu bezoeken, maar hoe kom je er? De Inca’s hadden vroeger maar één optie; het oude voetpad. Ook jij kunt vandaag de dag nog deze populaire klassieke route bewandelen. Inmiddels zijn er echter meer opties om Machu Picchu te bereiken. Onze trails die leiden naar Machu Picchu variëren van 1 tot 5 dagen. Of je nu een avonturier bent, natuurliefhebber of juist de lokale bevolking wil ontmoeten, bij Machu Picchu Travel ben je altijd aan het juiste adres. Een gediplomeerde Engelssprekende gids is bij iedere trail inbegrepen. Hij neemt je vol trots mee naar dé highlight van Peru: Machu Picchu.

Klassieke Inca Trail - 4 dagen

Ben je in goede conditie en wil je de weg die de Inca's destijds zo vele malen bewandelden niet missen? Kies dan voor de klassieke vierdaagse Inca Trail. Tijdens de vierdaagse Inca Trail bewandel je het meest bekende pad dat de Inca's rechtstreeks naar Machu Picchu leidde. De Trail is een ware ontdekkingstocht!

Inca Trail 4 dagen

Inca Trail

Korte Inca Trail - 2 dagen

Is vier dagen wandelen je iets te zwaar en kies je liever voor een overnachting in een eenvoudig, maar net hotel dan is de tweedaagse Inca Trail het meest geschikt voor jou. Het mooie van deze Trail is dat je hier ook langs het hoogtepunt van de vierdaagse Inca Trail komt: de zonnepoort! 

Inca Trail 2 dagen

Inca Trail

Dagtrip Machu Picchu

Denk je: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dan bezoek je Machu Picchu in één dag. Vanuit Aguas Calientes stap je in een comfortabele bus die je naar Machu Picchu brengt. Het aanzicht is nog altijd even adembenemend! 

Dagtrip Machu Picchu

Machu Picchu Trails

Salkantay Trail - 5 dagen

De Salkantay Trail is een natuurschone tocht die je naar de Heilige gletsjer Salkantay brengt. Tijdens deze 5-daagse tocht word je verrast door de sterke natuurwisselingen die deze Trail zo kenmerken met als hoogtepunt het opdoemen van de immense witte gletsjer. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber!

Salkantay Trail

Salkantay Trail

Lares Trail - 4 dagen

De Lares Trail staat in het teken van de kennismaking met de inheemse bevolking van de Heilige Vallei. Daar waar de Inca's leefden! Als je dacht dat de Inca's niet meer bestaan, zal deze Trail  je tot verrassende inzichten brengen! De Lares Trail is daarnaast een van de rustigste Trails, zodat je echt één wordt met de Andes.

Lares Trail

Lares Trail

Inca Jungle Trail - 4 dagen

Zoek je wat meer afwisseling gedurende de 4 dagen opweg naar Machu Picchu? Ben je een échte avonturier? Pak dan de fiets, zipline en raftboot richting Machu Picchu met de Jungle Inca Trail! Je start deze Trail met een sportieve fietstocht waarmee je een afdaling maakt van 55 kilometer (2000 hoogtemeters)!

Inca Jungle Trail 4 dagen

Inca Jungle Trail

Choquequirao Trail - 4 dagen

Ben je in topconditie en wil je het toeristische Machu Picchu juist links laten liggen? Kies dan voor een bezoek aan die andere, minder bekende mythische Inca Stad Choquequirao! De pittige Choquequirao Trail laat je 4 dagen lang pittig klimmen en dalen om uiteindelijk de Heilige zuster van Machu Picchu te kunnen bewonderen.  

Choquequirao Trail

Choquequirao Trail

Huayna Picchu & Machu Picchu Mountain

Je kunt Machu Picchu vanaf verschillende kanten bewonderen. Verleng je bezoek aan de oude Inca stad daarom met de beklimming van Huayna Picchu of Machu Picchu Mountain. Het is even klimmen, maar het uitzicht is zeker de moeite waard!

Huayna Picchu & Machu Picchu Mountain

Machu Picchu

Combi: Lares Trail & Inca Trail - 4 dagen

Is de vierdaagse Inca Trail al uitverkocht en vind je 1 dag hiken te kort? Wil je wel via de zonnepoort aankomen bij Machu Picchu? Dan hebben we dé Trail voor jou! We hebben namelijk het beste van de Lares Trail en de tweedaagse Inca Trail voor je gecombineerd in een compleet 4-daags programma.

Combi Lares Trail & Inca Trail

Lares Inca Trail

Combi: Machu Picchu en de Heilige Vallei - 2 dagen

Tijdens deze 2-daagse tour ontdek je de mooiste dorpen in de Heilige Vallei. Je overnacht in het oude stadje Ollantaytambo. Als hoogtepunt breng je op dag 2 een bezoek aan Machu Picchu. Een unieke tour die alleen wordt aangeboden door Machu Picchu Travel!

Combi: Machu Picchu en de Heilige Vallei

Machu Picchu Heilige Vallei

Combi: Inca Trail en de Heilige Vallei - 3 dagen

In 3 dagen tijd ontdek je de Heilige Vallei, wandel je over de Inca Trail en sluit je af met een bezoek aan Machu Picchu. Een gevarieerde tour vol met hoogtepunten!

Combi: Inca Trail en de Heilige Vallei

Inca Trail Heilige Vallei