Machu Picchu Travel

Wie zijn wij?

Jorge
Jorge

Jorge is afkomstig uit Peru en is opgegroeid in Cusco. De mooiste stad van Peru volgens hem. Hij is 6 jaar gids geweest en heeft daardoor ontzettend veel kennis over de Trails die wij aanbieden. Kennis uit eerste hand dus! Omdat hij zo lang gids is geweest weet hij van dag tot dag hoe de Trails eruit zien, wat je mee móet nemen en wat je per sé gezien moet hebben voor je de Heilige Vallei van de Inca’s weer verlaat.

Jessie
Jessie

Jessie komt uit Nederland en werkt sinds 1 november 2019 als Product Owner bij Yoast BV. Jessie ging in 2011 op vakantie naar Peru en liep daar de Inca Trail. Jorge was haar gids en ze werden verliefd op elkaar….en op al het moois dat Cusco en de Heilige Vallei te bieden hebben. Nu houdt ze zich bezig met klantcontact en het bijhouden van informatie op deze website.

Bruno
Bruno

Bruno is de broer van Jorge en ons lokale contactpersoon in Cusco. Daarnaast werkt hij al zo’n 10 jaar als gids. Heb je vragen ter plaatse of loop je tegen problemen aan? Dan kun je hem bellen! Daarnaast heb je grote kans dat je hem ontmoet bij de voorafgaande briefing in Cusco of zelfs als gids aan het werk ziet bij de Lares- of tweedaagse Inca Trail.

Wij boeken jouw Inca Trail vanuit Nederland

Wij wonen samen in Nijmegen-Lent en inmiddels hebben we ook een zoontje (Timo) die in december 2014 geboren werd en een dochtertje (Lotta) die in juli 2017 geboren werd. Omdat we uit eigen ervaring weten hoe mooi Cusco is en wat voor magische ervaring het is om een Trail te lopen en Machu Picchu te bewonderen, maken we het voor jou mogelijk om de Trail al vanuit Nederland te boeken. Dat is hard nodig want tickets zijn moeilijk te bemachtigen en moeten ruim van tevoren worden aangeschaft. Inca Trail tickets voor het hoogseizoen (juli, augustus, september) moet je het liefst een half jaar van tevoren boeken. Omdat we daarnaast weten met wie we werken garanderen we je kwaliteit en een onvergetelijke ervaring!

Jorge is dé Inca Trail Specialist

Omdat Jorge zelf 6 jaar als gids heeft gewerkt, kent hij veel van de dragers en koks waarmee wij samenwerken. Daarnaast kent hij alle Trails die wij aanbieden op zijn duimpje. Doordat we zo’n nauwe band hebben met Peru, zijn we in staat snel te schakelen en rekening te houden met persoonlijke wensen. Dit maakt dat wij reizen op maat bieden. Daarnaast kennen we de wegen die bewandeld moeten worden om toegangstickets voor Machu Picchu en treintickets van Cusco naar Machu Picchu snel te bemachtigen.

Eerlijke prijs

Duurzaam toerisme wordt steeds belangrijker en je hoort het steeds meer. Maar wat is duurzaam toerisme nu eigenlijk? Voor ons is duurzaam toerisme een eerlijke prijs betalen. Een eerlijke prijs voor de porters die de gehele tocht zo’n 20 kilo over de bergen dragen. Een eerlijke prijs voor de kok die elke dag vers bereide, lokale gerechten klaarmaakt. En een eerlijke prijs voor de lokale, gekwalificeerde en Engels sprekende gids die je alles vertelt over de Inca cultuur en de natuur.
Maar we bieden jou ook een eerlijke, niet onnodig hoge prijs! Je kunt er dus vanuit gaan dat voor de reizen die je bij ons boekt, niemand in Peru wat te kort komt en jij niets teveel betaalt.

[testimonial_view id=”1″]