Dagexcursies

Machu Picchu Reizen

Naast de het lopen van de Inca Trail zijn er nog genoeg Machu Picchu reizen/dagexcursies te maken door de Heilige Vallei van de Inca's. Dit kun je prima combineren met het lopen van een Trail. Op die manier wen je alvast aan de hoogte, kun je rustig acclimatiseren en alvast genieten van de Inca architectuur die de Inca's hun Heilige Vallei hebben nagelaten.

Bezichtiging Machu Picchu

Zijn de Inca tochten je iets te zwaar? Dan kun je natuurlijk ook besluiten de Trails helemaal links te laten liggen. Want wist je dat Machu Picchu ook zonder Trail te bewonderen en te boeken is? Kijk snel bij ons aanbod van de Machu Picchu Tour.

Bezichtiging Machu Picchu

Machu Picchu reizen

City Tour Cusco

Laten we eerlijk zijn: als je in Cusco verblijft dan mag een heerlijke wandeling door deze Inca stad absoluut niet ontbreken aan je reis door Peru! Het feit dat deze Tour te voet wordt afgelegd, maakt deze absoluut anders dan alle anderen. 

City Tour Cusco

City Tour Cusco

Heilige Vallei Tour

Benieuwd wat de Inca's hun Heilige Vallei nalieten? Laat je in 1 dag betoveren door al het moois dat de Inca's hebben achtergelaten tijdens de Heilige Vallei Tour!

Tour Heilige Vallei

Heilige Vallei Tour