Machu Picchu Travel

Dagtrips vanuit Cusco

Naast het lopen van de Inca Trail en een bezoek aan Machu Picchu kun je vanuit Cusco nog een aantal mooie dagtrips maken door de Heilige Vallei van de Inca's. Dit kun je prima combineren met het lopen van een Trail. Op die manier wen je alvast aan de hoogte, kun je rustig acclimatiseren en alvast genieten van de Inca architectuur die de Inca's hun Heilige Vallei hebben nagelaten.

Rainbow Mountain Trail

Het is een uniek natuurverschijnsel: de 7-kleurige berg Rainbow Mountain. Vanuit Cusco hike je tijdens een dagtrip naar de top op bijna 5.100 meter hoogte. Uitdagend, bijzonder en vooral indrukwekkend!

Rainbow Mountain Trail 

Heilige Vallei Tour

Humantay Lake

Bezoek dit kraakheldere blauwe meer op eigen houtje, met een privé gids of een internationale groep. Een mooie dagtrip die goed te combineren is met een meerdaagse trail vanuit Cusco.

Humantay Lake

Heilige Vallei Tour

Heilige Vallei Tour

Benieuwd wat de Inca's hun Heilige Vallei nalieten? Laat je in 1 dag betoveren door al het moois dat de Inca's hebben achtergelaten tijdens de Heilige Vallei Tour!

Tour Heilige Vallei

Heilige Vallei Tour

City Tour Cusco

Laten we eerlijk zijn: als je in Cusco verblijft dan mag een heerlijke wandeling door deze Inca stad absoluut niet ontbreken aan je reis door Peru! Het feit dat deze Tour te voet wordt afgelegd, maakt deze absoluut anders dan alle anderen. 

City Tour Cusco

City Tour Cusco