Machu Picchu Travel

Machu Picchu Travel

Wij zijn Machu Picchu TravelWij zijn Machu Picchu Travel

Zoek je tickets voor de Inca Trail of een alternatieve Trail en wil je goed geïnformeerd en voorbereid op reis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij weten écht alles over Machu Picchu en de Inca Trail, omdat Jorge 6 jaar als gids van alle Trails heeft gewerkt. En door onze nauwe band met Peru weten we welke wegen bewandeld moeten worden om snel aan tickets te komen!

Wie zijn wij?  Check onze recensies hier!

Volg ons ook op Social Media:
Facebook 

Reisadvies van voormalig Inca Trail gids

Contact- persoon in Peru aanwezig

Eerlijke prijs voor Peruaanse medewerkers

Dagelijks vertrek voor de Inca Trail

Betrouwbaar boeken in Nederland

Inca Trail 4 dagen

Wil je ook over het meest bekende en bewandelde pad van de Inca's lopen? Boek dan de vierdaagse Inca Trail die je via de zonnepoort leidt naar Machu Picchu! 
659,- euro p.p.

Bekijk de Inca Trail 4 dagen

Lares Trail

Wil je tijdens je Trail in contact komen met de oorspronkelijke bewoners van de Andes? Dan ben je bij de Lares Trail helemaal op je plek! Je kunt zelfs genieten van de Thermale Baden als je aankomt in het dorpje Lares.
575,- euro p.p.

Lares Trail ontdekken

Inca Trail 2 dagen

Is vier dagen wandelen je iets te zwaar en kies je liever voor een overnachting in een hotel? Dan is de tweedaagse Inca Trail het meest geschikt voor jou. Het mooie van deze Trail is dat je hier ook langs het hoogtepunt van de vierdaagse Inca Trail komt: de zonnepoort! 
469,- euro p.p.

Inca Trail 2 dagen

Salkantay Trail

Ben je een echte natuurliefhebber en hou je wel van een uitdagende tocht richting de sneeuw? Dan is de Salkantay Trail iets voor jou! Deze trail bied je alle schitterende natuurwisselingen die de Andes te bieden heeft. 
495,- euro p.p.

Meer over de Salkantay Trail

Choquequirao Trail

Ben jij een echt getrainde sportieveling die wel van een uitdaging houdt? Dan is Choquequirao dé Trail voor jou! Choquequirao mag dan als Inka stad minder bekend zijn dan Machu Picchu, maar is zeker niet minder mooi! 
569,- euro p.p. (bij min 2 personen)

Meer over de Choquequirao Trail

Rainbow Mountain

Heb je niet veel tijd, maar wil je wel een écht uitdagende en mooie Trail lopen? Kies dan voor de eendaagse Trail die je brengt naar de berg met de 7 kleuren en trotseer deze reus van meer dan 5000 meter hoogte!
65,- euro p.p.

Rainbow Mountain trotseren