Machu Picchu Travel

Titicacameer

Het Titicacameer is niet alleen het grootste meer van Zuid-Amerika, het is op 3.812 meter hoogte ook het hoogst bevaarbare meer ter wereld. Voor de Inca’s was het Titicacameer een heilige plek. Bij een bezoek begrijp je al snel waarom: het meer is gigantisch! Het ziet er bovendien magisch uit onder de bijna altijd strakblauwe lucht en met de toppen van de Andes in de verte. Laat je meevaren naar de drijvende eilandjes van riet, ontmoet de lokale bevolking en proef de Inca-sfeer die hier nog altijd heerst!

Rondje Titicaca – 1 dag

Tijdens dit dagbezoek aan het Titicacameer breng je een bezoek aan de op riet drijvende Uroseilanden. Hier geeft de lokale bevolking je een kijkje in hun leven. In de middag vaar je over het Titicacameer naar Taquile, een rustiger en authentieker eiland. Tijdens deze tour krijg je een goede indruk van het leven en de tradities op het Titicacameer.

Rondje Titicaca

Titicaca Tour – 2 dagen

Maak écht kennis met het leven op het Titicacmeer en overnacht bij een familie op het prachtige eiland Amantaní. Tijdens deze tour ga je twee volle dagen op pad en bezoek je de op riet drijvende Uroseilanden, Taquile en het minder toeristische eiland Amantaní. Dit is het Titicacameer op haar best!

Titicaca Tour