Machu Picchu Travel

TOP ervaring met Jorge en Jessie!

Afgelopen december heb ik de 4-daagse Inca Trail gelopen. Wat een TOP ervaring was dat! Ik kan en ga iedereen aanraden via Jorge en Jessie welke trail dan ook te boeken!

Vanaf het begin af aan was er goed en duidelijk contact. Ook persoonlijk aan de telefoon kon Jorge mij het een en ander uitleggen. Via de mail een goede paklijst gekregen zodat ik niet te vele mee zou nemen en vol goede moed ging ik dan ook naar Peru. Alles was goed geregeld. Een dag voor vertrek kreeg ik een briefing in Cusco waarin heldere uitleg werd gegeven waar je iedere dag ging rusten, eten en slapen. Alle tickets en transfers per auto, bus en trein werden gegeven en uitgelegd. Daarnaast heb ik ook een heerlijke slaapzak en goede wandelstokken gekregen.
Vier dagen lang was Ronny onze gids, hij kon veel uitleggen over de Inca Cultuur en liet ons zo nu en dan ook stilstaan bij de prachtige natuur en dieren die wij tegen kwamen onderweg. Onderweg werd er heerlijk en goed eten voor ons gemaakt, goed materiaal qua tenten gegeven en een hele gezellige groep. Vier dagen wandelen met als eindpunt de Machu Picchu is een ervaring om nooit te vergeten! We hadden in de middag van de vierde dag ook nog even de tijd om te genieten van de hot springs in Aguas Caliente om vervolgens weer terug naar Cusco te gaan.

Al met al, wat een geweldige ervaring, ik zou het zo weer doen! Jorge en Jessie, bedankt!