Machu Picchu Travel

Ongelooflijk, bizar, fenomenaal, etc.

In het begin van het jaar de 4-daagse inca-trail geboekt en eind augustus was het dan zover; we mochten starten. Echter in de tussentijd borrelden wat vragen op. Een mail naar Jessie en Jorge werd altijd bijzonder snel beantwoord. Een aantal dagen voor de start van de trail nog wat mailverkeer gehad over de briefing in een kantoor in Cuzco.

De briefing werd gedaan door de gids (topper Alex) die ons vier dagen mee op sleeptouw heeft genomen. Een heldere en realistische briefing; het wordt pittig!

Wij (4 personen) hadden er zin in. Echter werd 1 van ons op de avond voor vertrek ziek en kon een stelletje dus niet mee. Het contact met Jorge en Jessie was snel gelegd en die hebben alles geregeld om er toch voor te zorgen dat de twee die niet mee konden lopen toch de macchu picchu hebben kunnen zien middels bus en trein.

De trail;
Ongelooflijk, bizar, fenomenaal, etc. Naast het prachtige landschap ook een hele leuke groep gehad waar we mee liepen. Daarnaast ook twee erg leuke gidsen die ons heel veel hebben verteld en uitgelegd. De slaapaccommodaties (lees; tenten) zijn prima en het eten is fantastisch. Je proeft vele lokale gerechten en dranken wat natuurlijk bij een inca-trail hoort. Lopen in de wolken, besneeuwde bergtoppen, geweldige flora en fauna, sterrenhemel om je vingers bij af te likken, en ik kan nog wel even doorgaan..

Jessie en Jorge, bedankt voor de super organisatie en bereidheid om snel te reageren en actie te ondernemen wanneer dat nodig was.

Lars, Leonie, Henri, Madelon