Machu Picchu Travel

Goede organisatie & advies

Wat een fantastische reis hebben we gehad in Peru en Bolivia en dat het allemaal zo goed is gegaan zonder hoogteproblemen of ziekte is wel dankzij jullie advies. I.p.v. dus de 1e week de Incatrail te plannen hebben we ons door jullie laten overtuigen eerst aan het land te wennen.
En dat was een hele goede beslissing, hebben we gemerkt.
Langzaam hebben we de hoogte tot ons laten inwerken, veel cocathee;-) gedronken!
Wat een kleuren, lieve mensen en rust. Terug in NL moesten we echt weer even wennen.
Over de Incatrail:
De avond voor de start was het fijn om alles nog door te nemen en onze gids Juan te ontmoeten. En wat bleek we hadden maar 1 reisgenoot, dus lekker klein clubje voor het Yellow Team Extreme Tourbulencia.
Alles was goed georganiseerd en we hebben je schoonzus ook nog getroffen voor rugzak/matje. Heel fijn dat we die zelf niet hoeften te dragen. Respect voor de porters!
De 4 dagen waren een hele levenservaring voor ons; een hele fijne lieve gids, die ons goed aanvoelde en ons ook veel geleerd heeft over het land, flora&fauna maar ook de mens. We hadden geen betere kunnen treffen. De tocht zelf heeft ons overtroffen meer dan het doel (Machu Picchu) zelf wat helaas na de tocht als een overvolle toeristische plek aanvoelde.
Wij danken jullie voor de goede organisatie en de juiste mensen om jullie heen. Heel veel succes voor jullie toekomst en wij zullen geïnteresseerden zeker naar jullie verwijzen.