Machu Picchu Travel

Gewoon doen!

Een aantal maanden geleden boekte ik via Machupicchutravel.nl de Salkantay Trail. Jessie en Jorge hebben mij via de mail onwijs goed geholpen en geadviseerd. Regelmatig kreeg ik updates en bijvoorbeeld tips over wat wel en vooral niet mee te nemen. Toen ik al in Peru was kreeg ik nog netjes een update over wanneer mijn briefing bij het hotel in Cusco zou zijn. Toen ik aangaf later aanwezig te zijn kon de gids zonder problemen later aanschuiven. Super geregeld!

Op 19 juli mocht ik dan echt en werd ik netjes bij mijn hotel opgehaald voor de 5-daagse hike. Ik had twee geweldige gidsen op de groep die alles in goede banen geleid hebben. Ook de gehele organisatie qua eten, overnachtingen en reizen is top geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat de Salkantay een geweldige trekking is door de bergen. Ik zou de trail zo weer afleggen!

Naast dat de trail geweldig is om te doen, een ervaring om nooit te vergeten, hebben Jessie en Jorge heel prima werk geleverd. Fijn om de trekking in Nederland al geboekt te hebben en zo goed geadviseerd en op de hoogte gehouden te worden. Alle vragen worden super snel beantwoord. Mocht je twijfelen, gewoon doen!